Koru Haptotherapie & Coaching
Integratie van denken, gedrag èn gevoel

Koru Haptotherapie & Coaching

Het Coachhuis Velp (GLD)
Emmastraat 24-A, 
6881 SV VELP

 

Routebeschrijving

Het Coachhuis ligt op de hoek van de Emmastraat en de Pastoor Koenestraat boven het koffietentje 'Cas meer dan Koffie'. De ingang is halverwege de inrit tegenover de school, aan de andere kant van Cas. 

Klik voor een routebeschrijving en planning op https://www.anwb.nl/verkeer/routeplanner


Parkeren

Parkeren in Velp is vrijwel overal gratis. Er zijn meerdere parkeerterreinen vlakbij het coachhuis. Ook in de aanliggende straten kun je gratis parkeren. N.B.: in enkele straten geldt een blauwe zone en heb je een parkeerschijf nodig. De maximale parkeertijd is dan 2 uur. 


Openbaar vervoer

Trein: het Coachhuis ligt op 7 minuten lopen van station Velp. Uitgang Stationsplein, loop langs de fietsenstalling richting Velp (Arnhem), het spoor heb je aan je linkerhand. Steek de 1e spoorwegovergang over en sla direct daarna rechtsaf (Brugweg). Loop steeds rechtdoor en laat de volgende spoorwegovergang rechts liggen. De volgende spoorwegovergang steek je rechtsaf over. Dit is de Emmastraat. Zodra je het spoor over bent, ga je de 2e links, dit is de Pastoor Koenestraat. De ingang van het Coachhuis bevindt zich rechts van het koffietentje 'Cas meer dan koffie'. De ingang is halverwege de inrit tegenover de school. 

Klik voor een routebeschrijving en planning op https://9292.nl